Radeon Community


 
HomePortalFAQSearchRegisterLog in
Accesati Serverul Dr.Radeon.ro In fiecare zii nu uitati "respecta si vei fi respectat!" !
Donatiile se fac prin trimitere euro doar pe VODAFONE sau Tranzactie Prin banca Transilvania Satu-Mare!
Pentru Anunturi aici facetiva 50 posturi si datimi PM! "WhiteAngel"

Share | 
 

 Regulament!

Go down 
AuthorMessage
Myhay
Super Member
Super Member


Posts : 69
Puncte : 122
Reputatie : 0
Join date : 07/08/2011

PostSubject: Regulament!   Tue Sep 20, 2011 8:45 am

I. Limbaj

Noi nu acceptăm pe acest server folosirea unui limbaj obșcen. Toate înjurăturiile și jignirile aduse altor jucători se sancționează în juncție de gravitatea faptei. Dacă vedeți pe cineva că vă adresează cuvinte jignitoare, nu răspundeți acestora, încercați să vă abțineți, deoarece dacă îi răspundeți veți avea și dumneavoastră probleme. În această situație este cel mai bine să faceți un screenshot (F8) și să-l reclamați pe forum la secțiunea Complaints sau să chemați un admin la locul faptei prin comanda /report.

Notă: Vor primi ban permanent jucătorii de level 1 care intră pe server special ca să înjure sau să aducă insulte serverului.

II. Deathmatch și drive-by

• Drive-by este permis doar ca pasager atunci când mașina se află în mișcare și doar cu armele MP5, AK-47 și M4. Este interzis drive-by ca șofer.

• Deathmatch (DM)
Civilii au dreptul de a se apăra și de a folosi arma împotriva altui jucător doar în cazul în care sunt atacați. Atacurile din alte motive sunt interzise.
Mafiile nu au voie să facă DM fără un motiv întemeiat. Nu au voie să atace civilii decât dacă sunt amenințați.
Polițiștii au voie să omoare doar suspecții care n-au drept de predare sau care nu doresc să se predea.
Facțiunile pașnice au dreptul de a se apăra și de a folosi arma împotriva altui jucător doar în cazul în care sunt atacați. Atacurile din alte motive sunt interzise.

III. Coduri și abuzul de bug-uri

• Cei care folosesc orice tip de cod (weapon hack, speed hack, health/armour hack, jetpack etc.), intenționat sau neintenționat, primesc ban permanent și ban pe IP.
• Cine exploatează bug-urile jocului pentru a ieși în avantaj va fi pedepsit cu ban permanent iar dacă situația se repetă va primi ban și pe IP. Cel mai bine este să raportați bug-ul pe forum la secțiunea Bug Reports și vă garantăm că adminii o să aibă o părere bună despre voi prin acest gest.

Notă: Pentru a reclama un codat folosiți comanda /report în joc sau reclamați-l la secțiunea Complaints (doar dacă aveți dovezi concrete).

IV. Înșelătorii și afaceri ilegale

• Orice tentativă de înșelăciune se va sancționa cu ban permanent (în această categorie nu intră decât înșelăciunile care au la mijloc mulți bani). Aceeași pedeapsă o vor primi și cei care acționează în grup pentru a înșela pe cineva (ex. X îi ia mașina lui Y prin înșelăciune și o trimite lui Z; X și Z vor primi ban iar Y își va recupera mașina).
• Vânzarea bunurilor din joc (mașină, casă, bani etc.) pe bunuri materiale în realitate este strict interzisă. Cei care sunt prinși că vând sau cumpără, vor primi ban permanent.
• Nu este permisă vânzarea conturilor pe server sau pe forum. Cei care sunt prinși că o fac pe server sau pe forum vor primi ban permanent.

Atenție: Cei care încearcă să achiziționeze un cont să fie foarte atenți pentru că jucătorul își poate recupera contul oricând prin e-mail.

V. Conturi clonă

• Nu este interzis să aveți mai multe conturi atâta timp cât nu se efectuează niciun transfer de bani, mașini sau case între conturi. Dacă cineva este prins că își transferă banii, mașina sau casa pe celălalt cont va primi ban pe ambele conturi iar bunurile sale vor fi scoase la licitație.

VI. Nume indecente

• Cei care intră cu nume la mișto (ex. „SuntBecali”) sau cu nume care seamănă foarte mult cu numele altor jucători vor primi ban.
• Pentru nume obscen se dă ban permanent și ban pe IP.


VII. Reclamă / Publicitate

• Nu aveți voie să faceți reclamă la niciun server (nu contează tipul acestuia) și la nici o comunitate sau site. În caz contrar veți primi ban permanent și ban pe IP.

VIII. Alte reguli

• La 3 warn-uri primiți ban pentru 5 zile și nu trebuie să faceți o cerere de unban pe forum pentru că banul expiră automat dacă au trecut cele 5 zile.
• Dacă ați greșit parola de 3 ori consecutiv primiți ban pe IP. Cererile de unban se fac aici .
• Nu aveți dreptul să spionați un admin prin nici o metodă (urmărire, ascultare convorbiri, TV etc.) decât dacă acesta îți rezervă acest drept.
• Orice anunț (ad) care nu-și are rostul, care n-are nici o legătură cu jocul sau care conține o notă de ironie va fi sancționat cu kick, warn sau chiar ban.
• Comanda /report se va folosi doar pentru a reclama un codat, pentru a reclama un jucător care abuzează de un bug, pentru a reclama un jucător care face DM aiurea, pentru a reclama un jucător care are un limbaj vulgar și pentru a raporta o problemă întâmpinată în joc. Cine folosește report-ul pentru alte scopuri decât cele menționate în regulament va primi kick iar în cazul în care nu se oprește va primi warn. Nu îngreunați activitatea adminilor iar când folosiți comanda /report scrieți exact ce problemă aveți. Orice raport de genul „Un admin să vină până la mine că am o problemă” va fi ignorat, eventual veți primi kick.
• Pentru a lăsa caracterul AFK trebuie să intrați pe modul sleep prin comanda /sleep (funcționează doar în case) altfel veți primi kick automat după 30 de minute. Dacă vrei să stai AFK preț de câteva minute atunci nu-ți lăsa caracterul într-o zonă (pe stradă) în care să încurci buna desfășurare a jocului.
• Nu dezvăluiți parola nimănui (nici măcar adminilor), nu acceptați pe messenger programe necunoscute (de tip .exe în special), nu vă puneți parole banale (de genul numele contului, numele tău adevărat etc., pentru că sunt ușor de ghicit). În caz contrar nu răspundem de contul dumneavoastră. Mai multe detalii găsiți pe acest link.
• Nu veniți cu scuze banale de genul „a intrat X pe contul meu și a făcut prostii”, fiecare jucător răspunde de propriul său cont iar orice acțiune este ireversibilă.
• Nu faceți spam pe chat (3+ linii cu același text este considerat spam).
Back to top Go down
 
Regulament!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Radeon Community :: Gta.Radeon.Ro RPG Sever :: Regulament-
Jump to: